Yunanistan'daki Yangın - Yunanistan'daki yangın faciası ile ilgili 'kundaklama ... : Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı.

Yunanistan'daki Yangın - Yunanistan'daki yangın faciası ile ilgili 'kundaklama ... : Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı.. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı:

Yunanistan kızılhaç başkanı nikos economopoulos, skai tv'ye yaptığı açıklamada i̇nsanlar bir yol ambulans servisleri genel müdür yardımcısı miltiadis mylonas, yangın sırasında boşaltılan ev ve. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Atina yakınlarında çıkan yangınlarda 23'ü çocuk 187 kişinin.

Yunanistan'daki Yangında 50 Kişi Öldü, 156 Kişi Yaralandı ...
Yunanistan'daki Yangında 50 Kişi Öldü, 156 Kişi Yaralandı ... from foto.haberler.com
Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Uzmanlar, yangınların sebeplerine ilişkin olarak az yağışla gelen kuru havalara işaret ediyor. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. 'dallar ve yıkıntılar arabamıza çarpıyordu'. 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor.

Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti.

Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Haberler gündem haberleri son dakika haber: Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yangın dakikalar içinde bölgeyi kuşattı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında 2 kişinin hayatını kaybettiği, 6'sı ağır 25 kişinin yaralandığı bildirildi. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının arkasında yunan itfaiyesinin zayıflığı yatıyor. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda.

Yunanistan'ın başkenti atina ve çevresini kapsayan attika bölgesinde 23 temmuz'da çıkan yangınlar sebebiyle en az 50 kişinin yaşamını yitirdiği rapor edildi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'daki yangınlarda en az 80 kişi hayatını kaybetti. Yunanistan'daki orman yangını türkiye için uyarı niteliğindedir. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi.

Yunanistan'daki yangın istifa getirdi - HABERLER Son Dakika
Yunanistan'daki yangın istifa getirdi - HABERLER Son Dakika from ilerihaber.org
Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'da önüne geçilemeyen orman yangınlarında şu ana kadar 74 kişi hayatını kaybederken, en az 164 kişi de yaralandı. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 74 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74…

Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında 85 kişinin hayatını kaybettiği yangından kurtulanlar, yaşadıklarının şokunu atlatmaya ve hayata dönmeye çalışıyor.

Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan yüksek mahkemesi, yangınlar için soruşturma açılması emri verirken, ölenlerin kimlik tespit çalışmalarına da başlandı. Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'da doğu attika'da dün çıkan orman yangınları binlerce dönümlük ormanlık araziyi, sayısız ev ve arabayı kül etti. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74… Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı.

Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında meydana gelen yangınlarda en az 76 kişi yaşamını yitirdi. Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında çıkan yangında ölü sayısı 81'e yükseldi. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 74…

YUNANİSTAN'DAKİ YANGIN ATİNA'YI SARDI - Son Dakika Haberleri
YUNANİSTAN'DAKİ YANGIN ATİNA'YI SARDI - Son Dakika Haberleri from www.trthaber.com
Yunanistan'ın başkenti atina yakınlarında başlayan orman yangınları kontrolden çıktı. Yunanistan'daki orman yangınlarında ölü sayısı 70'i aştı. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Yangının başladığı pentelis bölgesinin belediye başkanı dimitris stergiou, thema. Alevler büyük oranda kontrol altına alınmış durumda. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunan itfaiye ekibi, orman yangınlarında ölü sayısının 79'a yükseldiğini açıkladı. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

En az 24 ölü ve.

Yunanistan yüksek mahkemesi, yangınlar için soruşturma açılması emri verirken, ölenlerin kimlik tespit çalışmalarına da başlandı. Yunanıstan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusunda bulunan mati bölgesinde çıkan orman yangını şimdiden 60'dan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan yangın hala kontrol altına alınamadı. Yunanistan'da başkent atina'nın yakınlarında yaşanan ve en 76 kişinin hayatını kaybettiği yangın faciasının tanıkları, yaşadıklarını anlattı. Yangınlarda yüzlerce ev ve araç kül oldu. Yunanistan'da yangın | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Son 10 yılın en büyük yangın krizi ile. Ölü sayısının daha da artmasından endişe ediliyor. Yunanistan'ın başkenti atina'daki orman yangınlarında 60'tan fazla kişi hayatını kaybetti, 16'sı çocuk 156 kişi yaralandı. Yunanistan'da yaşanan yangın faciası ile ilgili son dakika gelişmeleri gelmeye devam ediyor. Yunanistan'ın başkenti atina'nın 40 kilometre doğusundaki mati bölgesinde dün öğleden sonra başlayan ve hâlâ kontrol altına alınamayan orman yangının bilançosu ortaya çıktı: Yunanistan'daki yangın faciasının perde arkası. Yunanistan'daki yangın faciasında en az 83 kişi hayatını kaybetmiş, 12 bin 760 hektar alanın yarısının yangından etkilenmişti.

Yunanistan, tarihin en korkunç doğal afetinin ardından yaralarını sarmaya başladı… ölü sayısının 81'e yaralı sayısının ise 187'ye çıktığı yangın felaketi sonrasında arama kurtarma çalışmaları başladı yunanistan yangın. En az 24 ölü ve.

Posting Komentar

0 Komentar